Termeni si conditii generale

Termeni si conditii


Definitii:


Vanzator:  societatea comerciala Romwest Euro SRL, cu sediul social in Alba Iulia, str Aleea Detunata, nr 19

Cumparator: orice persoana fizica sau juridica ce emite o comanda vanzatorului prin intermediul cosului de cumparaturi al prezentului site.

Parti: denumirea data vanzatorului si cumparatorului luati impreuna.

Comanda: documentul electronic ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul comanda pe pagina site-ului vanzatorului anumite produse si/sau servicii si se obliga sa le achite la valoare ofertita de vanzator.

Confirmarea comenzii: acceptul din partea vanzatorului pe cale electronica (e-mail) sau verbala ( telefonic) cu privire la respectiva comanda lansata de cumparator. 


Termeni generali:


Te rugam si citesti cu atentie Termenii si conditiile prezentate mai jos. In cazul in care nu esti in totalitate de acord cu aceste conditii  si termeni te rugam sa ne contactezi prin email la adresa office@romwesteuro.ro. Iti multumim.

www.romwesteuro.ro este denumirea comerciala a SC Romwest Euro Srl, persoana jurdica cu sediul in Romania, str Aleea Detunata, nr 19, Alba Iulia, judetul Alba, cu punct de lucru in Alba Iulia, strada Al I Cuza, nr 1, jud Alba. Datele de idetificare sunt: Cod unic de inregistrare RO 5103651, nr reg com J1/1118/1993, telefon: 0755470470, email: office@romwesteuro.ro

Utilizarea site-ului implica acceptarea termenilor si a conditiilor prezentate. 


Drepturile si obligatiile partilor contractante:


Drepturile cumparatorului sunt prezentate pe site-ul Autoritatii nationale pentru protectia consumatotului a carei adresa o gasiti aici . Printre cele mai importante dreputuri ale cumparatorilor se numara:

Dreptul de a returna produsele achizitionate: Aveti dreptul de returnare a produselor in termen de 14 zile calendaristice incepand cu prima zi in care ati intrat in posesia acestuia, fara a invoca un motiv anume. Produsul trebuie returnat la adresa indicata de comerciant, achitand transportul si fara motivarea renuntarii la achizitie.  In sectiunea "Contul meu" punem la dispozitie si formularul de retur, urmand sa raspundem in termen de 3 zile lucratoare cu toate informatiile necesare returului. In termen de 14 zile de la receptia returului se va restitui contravaloarea produsului inclusiv pretul platit pentru livrarea catre client. Mentionam ca produsul trebuie returnat fara a prezenta urme de lovire, zgariere sau alte defecte care ar putea afecta comercializarea ulterioara. Clientul nu poate pretinde despagubiri. Singurele sume achitate vor fi contravaloarea produselor returnate si a eventualelor cheltuieli legate de livrarea catre cumparator.

Dreptul la garantie: Daca nu este speficicat altfel, garantia produselor comercializate este de 2 ani. In acest timp cumparatorul are dreptul sa ii fie reparat sau inlocuit produsul. Daca repararea sau inlocuirea nu este posibila, cumparatorul are dreptul la o rambursare sau o reducere de pret. 

Dretul de a fi informat corect si inteligibil: Site-ul www.romwesteuro.ro este prezentat in limba romana si facem eforturi permanente pentru prezentarea cat mai corecta si clara a tuturor produselor si a termenilor si conditiilor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment si fara o notificare, a informatiilor prezente in acest site.

Obligatiile cumparatorului:  Cumparatorul are obligatia de a oferi informatii adevarate, actuale, complete si corecte referitoare la comanda si adresa de livrare. Informatiile furnizate incorect se pot modifica din sectiunea "contul meu" accesibila pentru fiecare utilizator inregistrat. Cumparatorul mai are obligatia de a nu furniza informatii false de natura ce pot cauza pierderi vanzatorului, de a nu instraina contul creat pe site, de a nu utiliza serviciile in mod necorespunzator, sa respecte informatiile cuprinse in certificatul de garantie.

Obligatiile vanzatorului: Vanzatorul are obligatia de a onora comanda in termenul de livare agreat de parti, de a oferi documentele legale ( factura fiscala ) cumparatorului si de a livra la adresa specificata de cumparator in comanda exact acele produse comandate fara a le schimba cu produse similare chiar superioare calitativ fara acordul prealabil al cumparatorului. In cazul produselor din categoria "mobilier" la care se percepe un avans in momentul comenzii, vanzatorul are obligatia de a furniza factura fiscala de avans, acesta urmand a fi stornat la momentul facturii finale.

In cazul in care vanzatorul accepta comanda lansata online de cumparator, acesta este obligat sa ii confirme in scris ( prin email) sau telefonic comanda si sa ii ofere orice informatii suplimentare pe care acesta le considera necesare pentru a se asigura ca produsele comandate corespund nevoilor cumparatorului.

Vanzatorul are dreptul de a refuza returul sau inapoierea banilor daca produsul/ produsele returnate prezinta deteriorari/ defectiiuni din culpa cumparatorului sau sunt incomplete.

Vanzatorul are obligatia de a acorda garantie produselor comercializate in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Vanzatorul are dreptul de a anula garantia produsului/ produselor daca se constata ca au fost folosite defectuos sau in alte scopuri decat cele prevazute de certificatul de garantie.


Durata de valabilitate a termenilor si a conditiilor:


Prezenta pagina de "termeni si conditii" tine loc de contract intre parti ( vanzator si cumparator)  ce intra in vigoare la momentul acceptarii de catre vanzator a comenzii. Contractul isi va produce efectele pana la indeplinirea in totalitate a obligatiilor de livrare si garantie din partea vanzatorului si respectiv a obligatiilor de plata a cumparatorului.

 

Pretul si modalitatile de plata:


Preturile tuturor produselor si/sau a serviciilor oferite de www.romwesteuro.ro sunt exprimate in lei.

Pretul contractului este reprezentat de valoarea totala a produselor sau a serviciilor comandate la care se mai pot aduga contravaloarea transportului sau a altor taxe impuse de legislatia in vigoare.

Modalitatea de plata: Comanda se poate achita integral inaintea livarii prin ordin de plata conform intructiunilor primite in momentul comenzii sau ramburs intr-un cont colector in momentul livrarii. La produsele din categoria "mobilier" se percepe un avans de 50% in momentul comenzii iar diferenta se achita cu cel putin 1 zi inainte de livrare. Nu exista posibilitatea de plata in numerar decat in cazul livarii produselor de catre o firma de curierat si incasarea contravalorii in cont colector.


 


 

Pentru informatii suplimentare legate de produsele comercializate ne puteti contacta la adresa de email: office@romwesteuro.ro